Go Back   Maxima Forums > Maxima Discussions > 5th Generation Maxima (2000-2003)
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Register Photos FAQ Timeslips Members Parts Guide Search Today's Posts Mark Forums Read ExperienceUsed CarsGarageVendor Directory
Search

5th Generation Maxima (2000-2003) Learn more about the 5th Generation Maxima, including the VQ30DE-K and VQ35DE engines.

Welcome to Maxima.org!
Welcome to Maxima.org,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to start new topics, reply to conversations, privately message other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join Maxima.org today!


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-04-2003, 09:59 PM   #1
Member
 
Join Date: Feb 2003
iTrader: (0)
Posts: 61
Empty Cd Won't Eject

Cd #3 on the Bose Changer in my 2k3 Max SE is stuck. There is no cd in there, but the deck thinks there is- but it won't eject bc it thinks there's nothing there. And it won't allow me to load one either bc it thinks there's one in there already. How do I fix this?
Thanks
D
eyal8r is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2003, 10:01 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: May 2003
iTrader: (0)
Posts: 445
Points: 6,444, Level: 52
Points: 6,444, Level: 52 Points: 6,444, Level: 52 Points: 6,444, Level: 52
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Send a message via AIM to guapsnaman
I guess you gotta go to a dealer. If not, try a Bose repair man. Then again, I don't have a Bose system because I am too poor to afford one. Maybe someone else can help you more.
__________________
2003 Maxima SE
Majestic Blue
Still a virgin, STOCK!
DOB 4.26.03
Drenched in AIO and SG
guapsnaman is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2003, 10:03 PM   #3
Member
 
Join Date: Feb 2003
iTrader: (0)
Posts: 61
Damn- that sucks... anyone else have any ideas on how to fix this?
Thanks!
D
eyal8r is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2003, 11:32 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
iTrader: (0)
Posts: 402
Dealer replacement. Do you really want this junk one fixed? Get a new one! (or get in line for a new one )

ARFF
saxdogg is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2003, 06:41 AM   #5
Member
 
Join Date: Feb 2003
iTrader: (0)
Posts: 61
How do I DEMAND a new one over getting it fixed?
THANKS!
D
eyal8r is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2003, 06:46 AM   #6
NT2SHBBY
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally posted by guapsnaman
I guess you gotta go to a dealer. If not, try a Bose repair man. Then again, I don't have a Bose system because I am too poor to afford one. Maybe someone else can help you more.
believe you me, be glad u didnt get it...I bought it thinking it'd be as awesome as it was in 02 altima...what a piece of **** it is....it's low, real sh!tty treble and overpowering muddy bass....

to compound the heartache, it's a b!tch and a half to upgrade, basically the system should be replaced in it's entirety.....
  Reply With Quote
Old 06-05-2003, 07:03 AM   #7
Senior Member
 
Join Date: Feb 2003
iTrader: (6)
Posts: 791
This happened to my friend. He went to dealer and got a whole new deck....
__________________

naerok is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2003, 08:47 AM   #8
Senior Member

 
Join Date: Dec 2001
Location: Bay Area, CA
iTrader: (3)
Posts: 742
Points: 10,901, Level: 69
Points: 10,901, Level: 69 Points: 10,901, Level: 69 Points: 10,901, Level: 69
Activity: 5.1%
Activity: 5.1% Activity: 5.1% Activity: 5.1%
I would go get a replacement deck. But have you tried having the CD player eject all (hold down the eject button). This may be different than simply ejecting 3. Hope this helps.
ajahearn is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2003, 08:55 AM   #9
Senior Member

 
Join Date: Mar 2003
iTrader: (1)
Posts: 461
Points: 6,885, Level: 54
Points: 6,885, Level: 54 Points: 6,885, Level: 54 Points: 6,885, Level: 54
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Send a message via AIM to t56gen3
I doubt they replace the decks with new ones, most manufacturers don't. Usually they swap it out for a refurb one that has been repaired. You really don't have much choice though--get it replaced or go aftermarket. If it's acting up now it will only get worse over time. I would try the "eject all" thing first, and if that doesn't work then pull the deck and disconnect the harness for 30 minutes or so to reset it.
__________________
2006 Infiniti G35 - daily beater
2007 Corvette - Toy, 500+RWHP
1999 Tahoe 4X4 - to pull the toys...
t56gen3 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2003, 02:25 PM   #10
Member
 
Join Date: Feb 2003
iTrader: (0)
Posts: 61
ok- Ill try those things! AWESOME!! THANK YOU!!
D
eyal8r is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2003, 03:02 PM   #11
BiggD23
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally posted by NT2SHBBY

it's low, real sh!tty treble and overpowering muddy bass....
You mean 31 doesn't overpower you?

  Reply With Quote
Old 06-08-2003, 08:34 PM   #12
Member
 
Join Date: Feb 2003
iTrader: (0)
Posts: 61
ok- I did the eject all function- and guess what? It ejected them all, but now it won't let me put any new cd's back in! What a POS!!! Any suggestions (other than taking the damn thing back?)
Thanks
D
eyal8r is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2003, 05:52 AM   #13
Senior Member

 
Join Date: Mar 2003
iTrader: (1)
Posts: 461
Points: 6,885, Level: 54
Points: 6,885, Level: 54 Points: 6,885, Level: 54 Points: 6,885, Level: 54
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
Send a message via AIM to t56gen3
Quote:
Originally posted by eyal8r
ok- I did the eject all function- and guess what? It ejected them all, but now it won't let me put any new cd's back in! What a POS!!! Any suggestions (other than taking the damn thing back?)
Thanks
D
Pull power on it for 30 minutes or so, maybe it will reset. Odds are it will happen again though. Might go ahead and let the dealer fix it now.
__________________
2006 Infiniti G35 - daily beater
2007 Corvette - Toy, 500+RWHP
1999 Tahoe 4X4 - to pull the toys...
t56gen3 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2003, 08:44 AM   #14
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Smyrna, GA
iTrader: (1)
Posts: 1,399
Quote:
Originally posted by t56gen3


Pull power on it for 30 minutes or so, maybe it will reset. Odds are it will happen again though. Might go ahead and let the dealer fix it now.
yup,

I had a problem with a 12 disc JVC that would not eject the magazine. To solve this, I had to unplug it's power source thereby reseting it. When I plugged it back in, the magazine ejected.
T-bone is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2003, 09:09 AM   #15
Member
 
Join Date: Feb 2003
iTrader: (0)
Posts: 61
so just disconnect the battery in the car for an hour and this will fix it?
eyal8r is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2003, 09:21 AM   #16
Senior Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Smyrna, GA
iTrader: (1)
Posts: 1,399
NO, there should be a power source for the cd player; unplug that.
T-bone is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2003, 09:21 AM
MaximaOrg
Nissan Maxima




Paid Advertisement
 
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


 




All times are GMT -7. The time now is 06:40 AM.


Maxima.org Forums Home Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Frequently Asked Questions on the Forums Search Find other members Registration is free! Support Maxima.org! Receive perks and benefits by donating to Maxima.org Questions? Comments?  Suggestions? Contact Us! Visit our Sponsors View and submit Maxima events Log Out of Maxima.org
Emails Backup

Search Engine Optimization by vBSEO 3.5.2